La Fira d'Espàrrecs de Gavà homenatjarà l'artista Joan Mitjans

Imprimeix

Per retre-li aquest homenatge, l’Ajuntament de Gavà ha decidit reproduir el disseny del cartell que Mitjans va fer per promocionar la fira de l’any 1963, en què es pot veure la figura d’un pagès amb un manat d’espàrrecs a les mans. Es tracta del primer cartell dels 15 que Joan Mitjans va fer durant la seva carrera creativa per publicitar la mostra.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha assegurat durant la presentació de la fira que “amb aquest cartell es vol fer un homenatge a una persona entranyable, estretament vinculada a la ciutat i que sempre recordarem”.

Mitjans, impulsor de l’Agrupació Fotogràfica, entre altres iniciatives, “també serà recordat pel seu afany de col·laborar amb Gavà i sobretot la Fira”, ha afegit Balsera.

L’alcalde gavanenc ha fet “una crida a la participació, perquè ens trobem en moments complicats, en què la ciutat fa un esforç important per poder-la desenvolupar, i d’aquí la importància de que tots i totes ens impliquem i hi participem”.

La mostra es celebrarà a Gavà els dies 27, 28 i 29 d’abril, i entre les principals novetats hi ha alguns canvis d’ubicació, ja que els espais comercials es col·locaran a la plaça Balmes i l’exposició agrícola al pavelló Jacme March, com ja s’havia fet temps enrere, han informat fonts municipals.

Redacció | Foto: Ajuntament de Gavà