S’inaugura una mostra d'art a aparadors comercials a Sant Just Desvern

Imprimeix

L’exposició d’artistes locals és fruit del projecte europeu Rutes Singulars

La sala Isidor Cònsul de Can Ginestar de Sant Just va acollir l’acte de presentació de la mostra "Espais singulars", una mostra d'art contemporani que es podrà veure fins al 14 de novembre en tres aparadors comercials del municipi (situats al carrer Bonavista, 105, a la plaça del Parador, 3, i a la carretera Reial, 79-81). Aquesta iniciativa té dos objectius: d’una banda, posar en valor la feina d’artistes locals especialistes en diferents disciplines i, de l’altra, donar ús i visibilitat a locals comercials en desús. Les artistes i els artistes que hi esposen són Ignasi Rosés, Marcel Camps, Montserrat Sastre, Miracle Serra, Nil Nebot, Roger Abella i Ruben Córdoba. A la presentació hi va haver les persones artistes de Sant Just Desvern per explicar el contingut de l’aparador en què quedarà exposada la seva obra.

EEryQVGXkAIwbU1

D’altra banda, s'ha instal·lat al carrer del Mercat un banc artístic, obra de Noemí Fernández, Daniel Aragonés i Nil Carreras. Aquesta peça de mobiliari urbà va ser la guanyadora del concurs públic convocat al mes de març, amb l’objectiu d’instal·lar a la via pública un banc que combinés funcionalitat i disseny artístic posant en valor l'acció creativa i empresària de persones emprenedores.

EEryRfCXYAAJjZw

Aquests dos projectes formen part d’“Interreg-Rutes Singulars”, cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern