L'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat s'uneix al Sónar

Imprimeix

Participa amb una original i innovadora mostra de 'Painting Machines' de Lolo & Sosaku

Amb motiu de la celebració del Sónar, festival de música electrònica i experimental de referència en l'àmbit internacional, durant la setmana del 16 al 21 de juliol Aena proposa que una mostra de les experiències immersives es traslladi a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i serveixi com a instrument de benvinguda als passatgers.

En concret, es tracta de la instal·lació "Painting Machines" de Lolo & Sosaku, un duo artístic-creatiu capaç de combinar la cultura musical i la innovació. Així, s'uneix la música, com a font d'inspiració, a l'ús d'eines tecnològiques innovadores que donaran com a resultat mostres artístiques, de caràcter trencador i avantguardista.

D IEPv7XYAE66LE

Aquesta acció, emmarcada en el Projecte "Aena amb la Música", s'uneix a d'altres realitzades a la instal·lació aeroportuària, com el recital d'òpera amb la Fundació del Gran Teatre del Liceu, el concert de piano amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona o la mostra de flamenc amb Taller de Músics.

Aena contribueix així a despertar la curiositat i la percepció del món de la cultura, especialment a través de la música, i mostra el seu model de gestió, basat en la convivència harmònica de l'activitat aeroportuària amb la dimensió més social de la responsabilitat corporativa.

Redacció / Fotos: AENA