Grups ‘indie’ musicaran les poesies guanyadores d’un concurs de l’ICFO

Imprimeix

Bandes ‘indie’ posaran música les poesies guanyadores del concurs literari de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), centre adscrit a la UPC i ubicat al campus de Castelldefels.

 L’Institut de Ciències Fotòniques organitza el concurs literari ‘La llum a les ones’ per als estudiants de secundària, amb la col·laboració d’iCat FM, CatalunyaCaixa-Obra Social i l’Arts Santa Mònica.

 Els textos seleccionats es presentaran a un concert a la Pedrera de Barcelona, han explicat des de la UPC.

Artistes i bandes independents com Bläue, Joan Colomo, D-Fried, Exxasens, Fernando Lagreca, Pulpop, Megaafonia i Miss Q posaran música als textos seleccionats entre tots els participants convertint-los en cançó

El certamen s’adreça a l’estudiantat de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat de tots els centres públics, privats i concertats de Catalunya i s’emmarca en els actes de celebració del desè aniversari de l’ICFO.

El concurs La llum a les ones té també l’objectiu de fomentar l’interès dels joves en la ciència i, més concretament, en la fotònica.

L’ICFO proposa a l’estudiantat que participi en el concurs a través de poesies i relats breus de ficció científica inspirats en la llum.

El resultat final del concurs La llum a les ones es podrà escoltar en directe en un concert que se celebrarà a La Pedrera, a Barcelona, el proper 28 de setembre. També s’editarà un CD-llibre amb les cançons i les lletres guanyadores.

Per a més informació i enviament de relats:  http://lallumalesones.icfo.es/

Redacció | Foto: Miss Q (arxiu)