Uns 500 escolars interpretaran plegats la cantata "Bon dia, Joana!"

Imprimeix

L'acte se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat i la narració serà a càrrec del músic, cantautor i actor local Joan Dausà

Prop de 500 nens i nenes de les escoles de Sant Feliu de Llobregat interpretaran plegats el dijous 23 de maig, a partir de les 11 h, la cantata infantil "Bon dia, Joana!" en el marc del tradicional acte Les Escoles Canten. Hi participaran el professorat de l'Escola Municipal de Música i els alumnes de tercer o quart de primària de les escoles Falguera, Nadal, Arquitecte Gaudí, Josep Monmany, Miquel Martí i Pol, Pau Vila, Salvador Espriu, Mestral, Bon Salvador, Mare de Déu de la Mercè i Verge de la Salut. La narració serà a càrrec del músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà. L'acte se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin.

JOAN DAUSÀ 1

La cantata "Bon dia, Joana!", estrenada al 2018, està basada en poemes de Joana Raspall dedicats als valors i a l'expressió dels sentiments. Joan Dausà es va implicar en la part literària de la cantata, escrivint el guió. També es va tenir en compte la seva opinió i la del professorat de la ciutat en el moment de seleccionar els poemes. Dausà ja ha treballat amb textos de l'obra de Joana Raspall en altres ocasions, per exemple, posant veu i música al poema "Podries" de l'escriptora santfeliuenca.

L'encarregat de musicar els poemes és Joan Josep Blay, professor de l'Escola Municipal de Música, qui repeteix en la tasca, ja que també va fer-ho en l'anterior cantata "Rosa Joana i les set magnífiques".

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Arxiu