Més de 6.000 persones han passat pel Teatre L'Artesà del Prat

Imprimeix

La programació expandida serà l'element diferencial d'aquest espai

Fa un mes que el Teatre L'Artesà ha tornat a funcionar com a equipament al Prat de Llobregat. En els tres primers caps de setmana en què s'han obert les portes a la ciutadania, un total de 6.282 persones han passat pel teatre entre visites lliures, itineraris dramatitzats per Los Torreznos i el Teatre Kaddish i espectacles i pràctiques escèniques dedicades a infants de 0 a 12 anys. Durant les mateixes setmanes s'han ofert a les escoles del Prat divuit sessions dels espectacles Biblioteca de cuerdas y nudos i Danazas aladas en què han pres part un total de 651 alumnes de diferents escoles.

img lteixidor 20190328 150007 imagenes lv propias lteixidor artesa 18071 25 490 kyuB U461310752338bWC 992x558LaVanguardia Web

Arrenca la temporada

El 27 d'abril va començar la Temporada de Primavera que, en la primera setmana, ha marcat una declaració d'intencions programant tres espectacles dirigits a franges concretes de públic, estratègia que ha donat els seus fruits exhaurint les entrades. La temporada continua aquest mes de maig amb un ampli ventall d’activitats.  

La programació expandida serà l'element diferencial d'aquest espai, que es proposa moure constantment la ciutadania d'un costat a l'altre de l'escenari, proposant pràctiques escèniques (tallers, xerrades, espectacles participatius, etc.) relacionades amb alguns dels espectacles, fent-los partícips del procés creatiu o generant dinàmiques de reflexió a l'entorn un tema i/o disciplina.

Redacció / Fotos: Podem Sant Boi