Cornellà de Llobregat celebra un any més la Jordiada

Imprimeix

Una gran festa familiar amb espectacles, animació i una cercavila al parc de Rosa Sensat

Avui 23 d'abril, diada entre roses i llibres, també servirà aquest any per donar inici a la Jordiada 2019, l'any del 100 aniversari del naixement de Teresa Pàmies, escriptora i periodista, a la qual enguany la Comissió de la Jordiada ha volgut retre homenatge.

Tot just tornar de Setmana Santa, se celebra al municipi baixllobregatí una gran festa familiar amb espectacles, animació i una cercavila al parc de Rosa Sensat. La Jordiada a peu de carrer és el lema de la festa, que començarà la tarda del dimarts 23 d'abril, a les 17.30 hores. La Cia. Ai Carai oferirà l'espectacle musical 'L'Atac del Drac', a l'entorn de la llegenda de Sant Jordi. Després (18.30 h) hi haurà animació musical, a càrrec del Quartet Royal Garden, que donarà pas a l'inici d'una cercavila popular (19 h) acompanyats per la Dragona Cornèlia, els grallers de l'Agrupació Sardanista de Cornellà, la colla de Bastoners de Cornellà, el Drac i els Tabalers del Foment de Cultura Popular, Lakolla Martinet i el Quartet Royal Garden.

D4w9mVUWAAYIzNB

El cercavila recorrerà el barri Centre fins al Castell de Cornellà, on a partir de les 20 hores tindrà lloc l'acte de presentació de la XXVII Jordiada, amb pregó a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Cornellà amb motiu del 50è aniversari de l'entitat.

Jordiada2015 g

DcVgb0SV0AI38mX

Jordiada a Cornellà de Llobregat 03

Durant dues setmanes, la Jordiada, organitzada per entitats de la ciutat per donar molta més dimensió a la festa de Sant Jordi, seguirà oferint activitats i espectacles de promoció de la cultura popular de tradició catalana a la ciutat, que culminen el 5 de maig amb la XXVII Festa de Cultura Popular al parc de Can Mercader. Durant tot el dia, el parc de Can Mercader s'omplirà d'activitats: parades de llibres i roses, jocs infantils, actuacions, un dinar popular, mostres d'artesania i d'oficis i la presència de la cultura popular i tradicional catalana expressada per les diferents entitats que hi prenen part.

Redacció / Foto: Arxiu