L’Altaveu s’apropa als barris de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Les actuacions programades volen obrir nous camins musicals sota la marca del festival

Aquest mes el Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat torna amb Altaveu als Barris. Es tracta d'un cicle de cinc concerts, en horari de vermut, que té com a objectiu seguir treballant, des de la marca del festival, per apropar la música a diversos espais de la ciutat i donar a conèixer nous talents, més enllà dels dies en què se celebra el certamen.

Amb aquests objectius, Altaveu als Barris vol apropar sensibilitats i descobrir músiques allà on no es prodiguen habitualment. La bona experiència de l’any passat (Primavera als Barris) ha permès seguir en aquesta línia per fer de l’Altaveu una marca de ciutat que treballi per obrir camins musicals, tot compartint els relats d’artistes que van més enllà dels discursos habituals de consum.

Kkyis colomina altaveu

A la programació de concerts d'aquest any recull diferents estils musicals: la sensibilitat personal de la cançó d’autor de Jordi Lanuza, líder del grup Inspira, que treballa el pop rock més contemporani; l’actitud experimental i, a la vegada, pròxima d’Esperit, de Mau Boada, amb tots els seus artefactes electrònics per construir un territori propi; les propostes d’homenatge a Bob Dylan per part de Jokermen, un quintet barceloní que rescata algunes joies del repertori del poeta de Minnesota; els Smoking Stones, que fa anys que reflecteixen l’altra cara del mirall dels Rolling Stones, i el gran pianista Lluís Coloma que ens mostrarà els camins del boogie i del rythm & blues, per gaudir de la música amb ànima.

Jordi Lanuza despulla solitari 1975012482 51766953 1500x995

Programa

6 d'abril. Jordi Lanuza. Lloc: Cal Ninyo

13 d'abril. Jokermen. Lloc: Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou

27 d'abril. Smoking Stones. Lloc: Casal de Camps Blancs

4 de maig. "Esperit!", amb Mau Boada. Lloc: Casal de Marianao

11 de maig. Lluís Coloma. Lloc: Casal de Casablanca

A les 12 hores, concerts gratuïts

Redacció / Fotos: Arxiu