Portes obertes i visites guiades al Teatre L'Artesà del Prat

Imprimeix

Comptarà amb un model pioner de gestió pública de les arts escèniques i musicals

El Teatre L'Artesà s’obrirà a la ciutadania el dissabte 30 de març, acollint activitats i espectacles per a diferents franges d'edat fins al diumenge 14 d’abril. Hi haurà portes obertes dissabtes i diumenges 30 i 31 de març i 6, 7, 13 i 14 d’abril, de 12.30 a 14.30 h i de 18.30 a 20.30 hores.

Aquests mateixos dies també se celebraran visites guiades en horaris de matí i tarda –a càrrec d’actors i actrius del Teatre Kaddish i la companyia Los Torreznos-. Per a les visites guiades cal fer inscripció, a partir del 25 de març a treatrelartesa.cat o a partir del 30 de març a taquilla (c. del Centre 33), ja que les places són limitades. 

artebona

Arts en Viu

El Teatre L’Artesà no és un element aïllat, sinó que és part d'un tot més gran: el programa municipal d'Arts en Viu i L'Escola del mateix nom, un model pioner de gestió pública de les arts escèniques i musicals.  Amb 5.283 m2 construïts, és una illa cultural de primer ordre, capacitada per acollir des de grans muntatges escènics fins a representacions de petit format. Així, l’edifici fa compatibles els estrictes requeriments arquitectònics i funcionals d’un teatre modern amb el reconeixement i la conservació dels valors patrimonials de l’antic teatre i del seu entorn.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. El Prat de Llobregat