Alfred García presentarà ‘1016’ al certamen solidari Share Festival

Imprimeix

El cantant pratenc ha anunciat les dates de la gira del seu àlbum debut que inclou 20 ciutats

El cantant pratenc, Alfred García, ha anunciat les dates del ‘1016 Tour’, la gira amb la que recorrerà fins a 20 ciutats de tot l’Estat, segons explica l’ACN. El músic, conegut pel seu pas pel programa Operación Triunfo, ha triat el certamen solidari Share Festival per presentar el seu àlbum debut ‘1016’ a Barcelona, en un concert l’11 d’abril a la Sala Barts. García ja va donar a conèixer algunes de les seves cançons en la primera edició del festival el juliol passat, una cita a la qual hi tornarà per presentar el seu àlbum complet, que li ha suposat el tercer millor debut a Spotify a nivell espanyol.

859e8d99 a280 448a b454 230d6fb5d3ca Alfred Garcia silvia sanchez

El dia del llançamanent de ‘1016’, Alfred García va aconseguir col·locar 16 cançons a la llista del top 200 de Spotify Espanya, igualant així ‘Divide’ d’Ed Sheeran i només per darrere de Justin Bieber amb ‘Purpose’ i One Direction amb ‘Made in the AM’, que van acumular-ne 17 cançons cadascun. Amb aquests registres, el cantant de 21 anys ha fet esperar els seus seguidors fins aquest dimarts per rebel·lar totes les dates i espais on presentarà ‘1016’, que inclou temes com ‘De La Tierra Hasta Marte’, ‘Londres’, que va popularitzar dins l’acadèmia d’OT, ‘Que nos sigan las luces’, tema de Nil Moliner amb el que va optar a anar a Eurovisió, ‘Wonder’, juntament amb Pavvla o ‘Let me go’, que canta amb Santi Balmes.

Alfred Garcia

El tour

Les ciutats per les que passarà Alfred són Madrid (28 de febrer), Còrdova, Granada, Gijón, Santander, València, Alacant, Almeria, Sevilla, Pamplona, Saragossa, Màlaga, Múrcia, La Corunya, Bilbao, Vigo, Santiago i Mallorca, a més de Girona, on ja va anunciar que formaria part del cartell del festival Strenes 2019 el 5 d’abril.

Dw9iYWhVsAMvADS

A la capital catalana, el cantautor ha triat per l’11 d’abril el festival solidari Share Festival que va estrenar-se el 2018 amb artistes com Rita Ora, Álvaro Soler, Morat o el mateix Alfred García, on va fer un avançament amb ‘1016 is coming tour’. Alfred és el primer confirmat de l’edició del Share Festival 2019.

Redacció / Fotos: Arxiu-Nil Codina