Marta Duque i Carolina García guanyen el Joana Raspall de relats breus

Imprimeix

En aquesta edició es van presentar al certamen un total de 36 treballs, 18 en llengua catalana i 18 en castellà

El passat divendres 23 de novembre es va celebrar a l'Ateneu Santfeliuenc el lliurament de premis del 14è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall, organitzat pel Casal de la Dona de Sant Feliu.

El primer premi en català ha estat per al relat "Parracs", de Marta Duque; el segon per "La jugada de la dama", d'Eva Pelegrí; i el tercer per "Punt d'encaix", de Laura Rosich. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Me llamo Teodoro", de Carolina García; el segon conte premiat ha estat "El limpiabotas", d'Isabel García; i el tercer, "Julieta y Julieta", de Blanca García.

3854ee37 7c40 4b93 9a24 46b6a413873c

En l'edició d'aquest 2018 s'han presentat al certamen un total de 36 treballs, 18 en llengua catalana i 18 en castellà. L'organització ha destacat l'alta participació i la gran qualitat de les obres presentades aquest any, moltes d'elles escrites per dones joves.

El jurat del concurs, format per l'escriptora Maite Carranza, així com per Mari Luz Morales, Esther Hachuel, Anna Isabel Argelís i Mari Luz Retuerta, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat