Ja es coneixen les bases del Dogville 3D Festival de Viladecans

Imprimeix
Com l’any passat, el festival de cinema en tres dimensions es tornarà a dividir en tres seccions diferenciades.

El festival de cinema en tres dimensions de Viladecans, que se celebrarà els propers dies 13 i 14 d'abril, ja ha fet públiques les bases de participació per al seu concurs de curtmetratges. Aquest any tornarà a comptar amb tres seccions: el DogVille Pro, que és un espai per als professionals que inclou conferències, taules rodones i espais de networking; el DogVille Kids,  enfocat als més joves i amb activitats per a tota la família, i el DogVille 3D Film Festival, el primer concurs de curtmetratges en tres dimensions d'Espanya.

El premi corresponent a la categoria 3D independent serà de 5.000 euros, mentre que el de la categoria 3D d'animació serà de 3.000 euros. Els guanyadors de l'any passat van ser ‘Error 0036’ en l'apartat professional, una obra dirigida per Raúl Fernández i protagonitzada per Paco León. El premi al millor curt d'animació va ser per a ‘Friday Night Tights’, de Joonki Park, i el film experimental ‘Deconstruct’, de Tina Braun, va rebre una menció especial del jurat.

En la pàgina web del festival, www.dogvillefestival.com, es pot trobar informació actualitzada i detallada del DogVille del 2012.

Redacció - AV  / Foto: D3DF