Gavà, escenari de la 24a Trobada Castellera del Baix Llobregat

Imprimeix

Es va celebrar a la pista coberta del Marcel·lí Moragas a causa de la pluja i va comptar amb la participació de deu colles

El món casteller del Baix Llobregat es va aplegar aquest cap de setmana a Gavà. La festa va comptar amb la presència d’una desena de colles: Els Castellers de Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Feliu, Cornellà , Sant Vicenç i l’Adroc, la colla jove de l’Hospitalet, Els Matossers de Molins de Rei i Els Encantats de Begues. Només van fallar Viladecans, que coincidia amb al seva diada local., la d’Esplugues, que també tenia una altra actuació i la d’Esparreguera, que no ha pogut assajar per manca de local. La festa, a causa de la pluja, es va traslladar sota la pista coberta de l’escola Marcel·lí Moragas.

castellers 1 191118

Cal destacar el 5 de 7 amb agulla i el 3 de 7 dels Castellers de Cornellà, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla dels Grocs de Castelldefels, el 4 de 7 i un intent desmuntat del 3 de 7 dels Castellers de Sant Feliu, el 3 de 7 i el 4 de 7 de Sant Vicenç dels Horts, el 3 de 7 dels Matossers de Molins de Rei, el 2 de 6 de la jove de l’Hospitalet, el 4 de 6 amb agulla dels Encantats de Begues, el 2 de 6 de la colla del Prat, el 3 de 6 amb agulla dels Castellers de l’Adroc i el 3 de 6 amb agulla dels Castellers de Gavà.

DsUo8dhW0AUUGO6

El president dels Castellers de Gavà, Carles Artola, va destacar que “tot plegat ha anat molt bé. L’ambient ha estat molt maco i hem aixecat fins a 30 castells, molts de 7 i amb gran èxit, ja que només n’ha fet llenya un". La trobada, que Gavà acollia per segona vegada, va culminar amb un dinar de germanor. L’any vinent aquesta festa es farà el 12 d’octubre al Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Castellers de Gavà

Final del formulario