Olesa de Montserrat, capital dels minyons escoles i guies de Catalunya

Imprimeix

Més 1.200 joves es trobaran demà al teatre La Passió en la quaranta-dosena Assemblea General Ordinària

Més de 1.200 joves es donaran cita demà diumenge, 18 de novembre, a Olesa de Montserrat en la 42a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) que se celebrarà al Teatre de La Passió sota el lema “Decidim futur!”. L’Assemblea és el màxim òrgan de decisió de l’entitat, i hi estan convocats els més de 3.000 joves voluntaris i voluntàries d’arreu del país que en formen part fent de caps (monitors), formadors o responsables associatius. L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, serà present participarà en l’obertura de l’assemblea.

L’Assemblea té com a principals punts de l’ordre del dia la votació de la proposta d’associació única d’escoltisme català que suposaria la fusió de les tres entitats escoltes de Catalunya en una de sola, la presentació i aprovació de la Memòria i l’Estat de comptes del curs 2017-2018 i del Pressupost i Programa de Curs 2018-2019, així com l’elecció dels càrrecs de comissari general (president) i d’administrador i secretari general, com a membres de la junta i de la Taula Executiva de l’entitat.

meg ago17 tarragona2

L’Assemblea comptarà amb un acte públic on estan convidats representants d’altres entitats, institucions i administracions. Hi intervindran la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i de l’Alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon. Tot i que l’assemblea es celebrarà diumenge, prop de 700 caps i quel·les ja faran nit al municipi aquest dissabte repartits en diversos pavellons i equipaments municipals.

La Demarcació del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès està formada per 17 agrupaments.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat