Convocada la primera edició del Concurs de La Veu de Cornellà

Imprimeix

Les inscripcions ja són obertes per a cantants no professionals i residents al municipi fins al 30 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Cornellà ha convocat el primer concurs vocal per a solistes sota el nom de La Veu de Cornellà, amb el propòsit de donar suport als cantants i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal tot gaudint de l'experiència. Poden participar tots els cantants no professionals i residents a Cornellà sense límit d'edat, amb qualsevol estil i tessitura vocal. Hi haurà dues categories per edats: "Joves" fins a 17 anys i "Adults" de 18 anys en endavant.

El jurat estarà format per músics professionals, professors de cant i algun convidat rellevant de la ciutat, i serà presentat a l'inici del concurs. Hi haurà tres premis per a cada categoria, de 150€, 250€ i 500€. I un premi especial dotat amb 150€ al "Cantant més carismàtic". Però, a més dels premis econòmics, els concursants tindran ocasió de rebre una classe magistral col·lectiva de cant i tècnica vocal impartida per Silvia de la Cal (cantant i coach vocal) i Oscar Larios (pianista, compositor i cantant), on es treballarà la cançó de cloenda del concurs que interpretaran tots els concursants. També, els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar a les festes del Corpus 2019 de la ciutat.

images laveu

Fases

El concurs constarà de diverses fases presencials i eliminatòries fins a arribar a la final que tindrà lloc el 10 de febrer de 2019 a L'Auditori de Cornellà, i a la qual només hi arribaren 12 concursants seleccionats. Les fases de semifinal i final seran públiques i, en el cas de la semifinal, el públic assistent rebrà un formulari numerat on podrà votar per un dels concursants i contribuir amb el seu vot a què el cantant més votat passi automàticament a la final.

Tots els interessats es poden inscriure fins al 30 de novembre de 2018, caldrà omplir un formulari d'inscripció i adjuntar la documentació sol·licitada que es pot trobar a la web de l'Ajuntament o al Departament de Cultura, al carrer Jacint Verdaguer 16-18 baixos. També es disposa un correu electrònic per fer consultes Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Arxiu