Sant Climent va acollir una nova Trobada de la Baronia de l’Eramprunyà

Imprimeix

Més de 100 persones van passar al llarg del dia pel Casal de Cultura per escoltar les ponències i presentacions del municipis que en formen part

Aquest passat dissabte, 20 d'octubre, Sant Climent de Llobregat va ser el punt de trobada dels Centres d'Estudis i estudiosos de la Baronia de l'Eramprunyà. Més d’un centenar persones passaven al llarg del dia pel Casal de Cultura del municipi per escoltar les ponències i presentacions dels sis municipis que formen la Baronia: Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent de Llobregat.

Dp77fGmWsAAvyBm

Dp77fGmX0AApVfw

L'alcalde, Isidre Sierra, va defensar seguir treballant per recuperar la història dels pobles, així mateix va indicar que la cultura i l'ensenyament fos la base del creixement com a país: “Cal subratllar també la importància que té per a nosaltres el tema triat per a aquesta trobada: la cuina i la seva relació amb el territori. A Sant Climent la gastronomia i els productes de la terra no són únicament una part important del nostre passat. També ocupen un espai cabdal en el nostre present i esperem que siguin encara més importants per al nostre futur”, va dir entre altres coses.

Cuina i Territori

Durant la jornada també es va celebrar un màster-class del xef del Restaurant El Racó de Sant Climent de Llobregat on es va fer una demostració de la forma de cuinar el plat tradicional climentó, el Platillo de Sant Climent.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat