Martorell torna a recuperar les ’12 Hores de Terror’

Imprimeix

Tindrà lloc el proper 27 d’octubre a la Casa de Cultura i emmarcat en la celebració de la segona edició de la Fira de Bruixes

La carpa FNAC del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges va acollir la presentació de les 12 Hores de Terror de Martorell. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, i els membres de l’associació Cinema del Diable, Javier Vega i Sandra Reina, va ser els encarregats de difondre la recuperació d’aquesta activitat, que tindrà lloc el 27 d’octubre a la Casa de Cultura. La roda de premsa ha comptat amb la presència d’Enric Galceran de Cine Àsia.

DSC 7991

“Crec que està en la memòria col·lectiva de moltes generacions la celebració, fins l’any 1983, de les ’12 Hores de Terror de Martorell’. Hem pensat que era una bona idea recuperar aquesta iniciativa. Comptem amb la implicació de l’associació Cinema del Diable amb qui estem col·laborant molt estretament per crear un espai de projeccions de qualitat a la Casa de Cultura”, ha explicat Sergi Corral. El regidor ha destacat que les 12 Hores de Terror estaran integrades en la celebració de la segona edició de la Fira de Bruixes de l’associació de comerciants Fem Vila i el passatge del terror de l’Aula de Teatre.

Activitats

El programa preveu una taula rodona, a les 16h, per donar a conèixer aquesta marató de cinema i fer una reflexió sobre el gènere fantàstic. Una hora més tard, es farà un taller de maquillatge a la plaça de la Vila. Les projeccions arrencaran, a les 18.00h, amb It Follows de David Robert Mitchell; Hereditary d’Ari Aster (20.00h), i Suspira de Dario Argento (22.00h). A partir de la mitja nit, es podran veure diferents curtmetratges realitzats per directors de Martorell i una pel·lícula sorpresa. La marató acabarà amb Train to Busan del coreà Yeon Sang-ho, segons ha avançat Javier Vega de Cinema del Diable.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell