S’obriran de nou les Biblioteques de Barri a Molins de Rei

Imprimeix

L’objectiu és complementar l’aprenentatge escolar, apropar la lectura a un ventall més ampli de gent i descentralitzar els serveis de biblioteca

Des del proper 2 d’octubre i durant tot el curs escolar es reobriran les Biblioteques Escolars de Barri, que estan ubicades a La Sínia i Josep Maria Madorell. D’aquesta manera, i per tercer any consecutiu, les escoles de Molins de Rei apropen la lectura i l’estudi als barris.  

El projecte Biblioteques Escolars de Barri persegueix complementar l’aprenentatge escolar, apropar la lectura a un ventall més ampli de gent i descentralitzar els serveis de biblioteca. L’escola La Sínia obrirà la seva biblioteca de barri els dilluns i dimarts, mentre que l’escola Josep Maria Madorell ho farà els dimecres i dijous, en ambdós casos, l’horari d’obertura serà de 16.30h a 18h.

biblioteques escolars

Aquest és el tercer any que a Molins de Rei es compta amb les Biblioteques Escolars de Barri. Durant el curs passat aquest servei va ser utilitzat per més de 200 persones de la vila. Tot i que el servei va dirigit a tots els públics, els infants menors de 9 anys hi han d’anar acompanyats.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Arxiu