El millor jazz del món té una cita a Begues

Imprimeix

Avui se celebrarà un recital inaugural a càrrec dels professors del Begues Jazz Camp a la terrassa del Centre Cívic El Roure

Demà dilluns 30 de juliol començarà una nova edició del Begues Jazz Camp, el seminari sobre aquest tipus de música que fins al 4 d'agost es realitzarà a Can Rigol. A banda de les classes amb reconeguts músics de prestigi internacional, l'esdeveniment també s'acosta al municipi amb concerts diaris dels estudiants entre dos quarts de deu i dos quarts de dotze de la nit davant Cal Pere Vell.

6516889 orig

2645482 orig

Aquests concerts dels estudiants tindran continuïtat a partir de la mitjanit a Can Rigol amb unes jam sessions, o sessions d'improvisació, fins ben entrada la matinada. Però el Begues Jazz Camp tindrà un recital d'inauguració a càrrec dels mateixos professors. Serà avui diumenge vinent, a partir de les deu de la nit, a la terrassa del Centre Cívic El Roure. I dissabte de la setmana vinent, 4 d'agost, el seminari finalitzarà amb un altre concert dels professors, aquest cop al Teatre El Goula. Hi participaran Jordi Rossy (vibràfon), Michel Kanan (pia-no), Chris Cheek (saxo), Peter Bernstein (guitarra), Vitor Lewis (bateria), Doug Weiss (contrabaix) i Deborah Carter (veus).

Redacció / Fotos: Begues Jazz Camp