Collbató combinarà la música amb l’harmonia amb la natura

Imprimeix

El cap de setmana del 21 i 22 de juliol tindran lloc el festival Gong i l'Inspira Montserrat, que ompliran d'activitats el poble i les Coves de Montserrat

Collbató ja s’està preparant per acollir dos importants esdeveniments que se celebraran el cap de setmana del 21 al 22 de juliol: el festival Gong i l’Inspirat Montserrat.

Pel que fa al festival de noves sonoritats Gong, que tindrà lloc a les Coves de Montserrat, ha programat una sèrie d'espectacles que uneixen la música amb l'esperit i que tindran lloc dissabte 21, amb les actuacions d'Airun, a la Sala de la Catedral, de les Coves, a les 21 hores, i de Sarva Mangalam, a la terrassa del Gong, a les 23 hores; i diumenge, 22, amb Nur Camerata i Cia. Un Sol Traç, a la Sala de la Catedral, de les Coves, a les 21 hores, i Ferran Palau, a la terrassa del Gong, a les 23 hores.

Terrassa GONG

Enguany, la terrassa del Gong comptarà amb el servei de restauració Happy Foods Eco Friendly, guanyador del programa de TV3 Jocs de Cartes, en l'especialitat de foodtruck, amb temptadores i originals propostes, elaborades amb productes biològics i de proximitat i de la màxima qualitat.

Les persones empadronades a Collbató podran accedir gratuïtament als concerts que es fan dissabte i diumenge a la terrassa del Gong (Sarva Mangalam i Ferran Palau). Només cal mostrar el DNI per a accedir-hi.

Natura

Respecte a Inspira Montserrat, ofereix, des del divendres 20 de juliol, un cap de setmana ple d'experiències per a un estil de vida conscient i respectuós amb la natura, amb tallers de preparació de dentífrics naturals, de sucs naturals i hàbits saludables, i xerrades, entre moltes altres activitats. Entre elles, dissabte, a les 14 hores, tindrà lloc el dinar d'arròs vegetarià, cuinat amb l'energia del sol, al Casal de Cultura. Totes les activitats són gratuïtes, excepte el dinar.

montserrat 5

Foto Mostra terapies Collbato

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Collbató