Artistes joves de Sant Boi participaran en un projecte europeu

Imprimeix

L'intercanvi juvenil ARTaboo tindrà lloc de l'11 al 18 de juny de 2018 a Sant Boi

Un grup de persones joves de Sant Boi de Llobregat participaran en un projecte europeu vinculat a la creació artística. Es tracta d'un intercanvi de joves artistes que treballen l'art urbà a l'espai públic de quatre països europeus amb un enfocament dinàmic i participatiu. L'intercanvi juvenil ARTaboo tindrà lloc de l'11 al 18 de juny de 2018 a Sant Boi.

El projecte d'Erasmus+ compta amb la participació de joves artistes de les entitats st.YES!, d'Holanda, Artmongers, d'Anglaterra, Kungsbacka SkateHall, de Suècia i el col·lectiu de joves artistes que treballa amb l'Ajuntament de Sant Boi.

El projecte treballa la inclusió social a partir de l'art urbà, l'art comunitari millorant l'espai públic. La idea de l'intercanvi és lluitar contra els prejudicis sobre l'art urbà. Així, els i les joves artistes, al costat dels veïns i les veïnes, crearan una obra artística al carrer que uneix el centre de salut mental amb la resta del barri, donant una atenció especial a les malalties mentals, afrontant els tabús que existeixen en relació a la salut mental.

El projecte tindrà un impacte en els participants, ajudant-los en el seu creixement personal i artístic. També es busca estimular els i les joves artistes perquè comencin a crear una xarxa internacional i així puguin seguir organitzant activitats per a ells mateix o fins i tot dins el marc d'Erasmus +.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat