L’Altraveu del Prat de Llobregat arriba a la sisena edició

Imprimeix

El festival vol ser un punt de trobada de la joventut pratenca i un espai per a la visualització, reivindicació i creativitat de les persones joves

Diverses entitats i col·lectius de joves del Prat de Llobregat, conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, impulsen la sisena edició del festival Altraveu, que tindrà lloc el proper dissabte, 12 de maig.

L'Altraveu pretén ser un punt de trobada de la joventut pratenca i un espai per a la visualització i reivindicació de l'heterogeneïtat i creativitat de les persones joves de la ciutat. L'èxit de la jornada recau en la corresponsabilitat en l'organització i programació d'aquesta proposta d'oci, fruit del procés de treball conjunt.

altraveu 2017

El festival es realitzarà als Jardins de la Ribera, a la zona on es troba l'Skatepark, de 10 h a 2 h. Al llarg de tota la jornada, hi haurà espais de reflexió amb temes d'interès social, estands, tallers, exhibicions de dansa, campionats, batucades..., tot ben acompanyat de bona música amb els grups del Prat Band de Guais, Basto's Flow, Marc Mira o Areuf Sasac.

Coincidint amb la posta de sol, poc abans de les 10 de la nit, els Diables del Prat faran el ball de diables i donaran pas a la resta de programació nocturna. El cap de cartell d'aquesta edició serà Bemba Saoco, grup nascut al 2017 com a resultat d'un projecte anterior: el grup 9SON. Presentaran el seu primer treball, Crújelo (U98 Music, 2017) que, amb una potent càrrega social, és un àlbum que beu de diferents músiques urbanes, però que fa una aposta clara i contundent per la música electrònica.

VMC 5197

Per acabar, els dj's locals DJ George Francis i DJ Prat Lessons punxaran el final de festa. Tota aquesta jornada serà presentada per joves actors i actrius que formen part de l'associació La Noria.

Connexió amb Eurovisió

Durant la franja nocturna del festival, es farà una connexió amb Eurovisió, per seguir l'actuació del pratenc Alfred García i d'Amaia Romero, finalista i guanyadora d'OT respectivament, en representació d'Espanya. Com a músic, l'Alfred García també ha estat vinculat al Festival Altraveu en diverses de les seves edicions.

Redacció / Fotos: Arxiu