Campanyes de suport a Sant Climent com a Ciutat Gegantera de Catalunya

Imprimeix

Els organitzadors volen arribar als 80 voluntaris i busquen captar fons a través d’una plataforma de micromecenatge

Sant Climent de Llobregat comença a preparar-se per a ser la seu de la XXXI Ciutat Gegantera de Catalunya, que se celebrarà els dies 16 i 17 de juny. Durant aquest cap de setmana, gegants vinguts d’arreu del territori català s’aplegaran en el municipi baixllobregatí. Per tal de tirar endavant aquest gran projecte, els organitzadors fan una crida a la col·laboració i patrocini de les principals institucions del país i poble, així com empreses i comerços. Però també demanen la col·laboració dels veïns i veïnes, i els amants del món geganter i la cultura popular de tot el país. Així, des de l’organització, s’han iniciat dues campanyes per canalitzar aquestes col·laboracions.

20130615 santCliment01 climent i roser i padrins 752x440

En primer lloc, s’ha obert una campanya de captació de voluntaris per tal que puguin assumir algunes de les tasques organitzatives. Es calcula que seria necessària la presència de 80 voluntaris per cobrir tots els torns i tasques. En segon lloc, s’ha iniciat una campanya de captació de fons a través de la plataforma de micromecenatge “Verkami”. Tothom faci un donatiu, rebrà una recompensa en funció del valor del donatiu realitzat. L’objectiu econòmic d’aquesta campanya és arribar als 1.500€.

Totes dues campanyes es troben a la xarxa, però es podrà fer el donatiu o inscriure’s com a voluntari presencialment a la paradeta que la Ciutat Gegantera tindrà durant els actes de la 42a Exposició de Cireres que es celebrarà el 19 i 20 de maig.

Redacció / Fotos: Arxiu