Alfred García es prepara per al gran repte de la seva vida

Imprimeix

El pratenc participarà, amb la seva companya Amaia, en el Festival d’Eurovisió 2018 el proper 12 de maig a Lisboa

Tot està a punt per a les semifinals del Festival d’Eurovisió 2018 que se celebraran els dies 8 i 10 de maig a l’Altice Arena de Lisboa (Portugal). En les dues eliminatòries prendran part 37 països dels quals només vint (deu a cada una) s’afegiran a Alemanya, Espanya, França, Regne Unit i Portugal, els països que ja s’han classificat directament per la gran final del dissabte 12 de maig. Enguany, els encarregats de representar a Espanya són la navarresa Amaia Romero i el pratenc Alfred García, els dos concursants d’OT 2017 amb la cançó Tu canción. Aquesta setmana estan assetjant per arribar a la final amb les màximes possibilitats d’èxit.

asi ha sido el primer ensayo de amaia y alfred en eurovision 2018

Pantalla gegant

Coincidint amb la final de dissabte, se celebrarà a l’skatepark dels jardins de la Ribera una nova edició de l’Altraveu, el festival creat per i per al jovent del Prat, amb la col·laboració de Joves.Prat. El festival comptarà amb una pantalla on es podrà veure en directe l’actuació de l’Alfred i l’Amaia a Eurovisió.

De fet, l’Alfred García, que des de molt jove ha estat implicat en diferents projectes locals amb Joves.Prat i La Capsa, va participar en anteriors edicions del festival Altraveu formant part del grup de programació i actuant com a músic. 

Redacció / Fotos: Arxiu