Vint-i-dos municipis de la comarca participen en la Biomarató 2018

Imprimeix

La proposta és una competició amistosa internacional d’observacions naturalistes per gaudir de l’entorn i fotografiar éssers vius

Un total de vint-i-dos municipis del Baix Llobregat participaran en una marató d’observació de la natura que se celebrarà del 27 al 30 d’abril. La Biomarató-Ciutats amb Vida és una competició entre més d’una seixantena de ciutats d’arreu del món per fotografiar el màxim d’espècies d’éssers vius en un entorn urbà. Barcelona hi participa de forma conjunta amb els 36 municipis de la seva àrea metropolitana.

Participar-hi és molt senzill. Només cal sortir a gaudir de l’entorn i fotografiar qualsevol ésser viu que posteriorment podreu identificar i compartir a través de la plataforma web Natusfera. Per poder pujar les imatges s’haurà de crear un compte a la plataforma o descarregar-vos l’aplicació gratuïta que es posa a disposició per als telèfons mòbils. Es tracta de veure quantes espècies es pot identificar durant aquests quatre dies.

1

La iniciativa està promoguda pel Centre d’Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per entitats naturalistes de prestigi. Els municipis baixllobregatins que hi participen són Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera, Cornellà, El Papiol, El Prat, Esplugues, Gavà, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Sant Climent, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles i Viladecans.

Redacció / Fotos: Biomarató