El Foment de Molins tancarà la Trobada de Corals d’Educació Secundària

Imprimeix

Un total de 123 centres participen en els diferents concerts que volen promoure l’interès per la música i la divulgació del cant coral entre els més joves

Un total de 123 centres participen enguany als diferents concerts organitzats amb motiu de la Trobada de Corals d’Educació Secundària. El Teatre L’Ateneu de Sant Celoni acull demà el primer dels concerts que s’allargaran fins el 25 de maig, amb la cloenda al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.

La Trobada de corals de Secundària té l’objectiu de promoure l’interès per la música i la divulgació del cant coral entre els més joves. A més, la trobada és un reconeixement públic a la tasca del professorat de música del país, i alhora permet difondre el treball dels especialistes de música amb l’alumnat d’aquesta etapa educativa, especialment pel que respecta a la creació i la pràctica musical.

Captura de pantalla 2016 04 15 a les 23.48.04 540x228

El concert s’estructura en dues parts, una primera, en que cada centre interpretarà peces del seu repertori individualment, i una segona on l’orquestra de l’escola de música o del conservatori de la població interpretarà els següents temes: Persones iguals (musica de David Melgar i lletra de Gilbert d’Artze); Els Segadors; i El cant de la Trobada (música de Constantí Sotelo i lletra de Joan Prats).

Com cada curs la Trobada de corals gira al voltant d’un fil conductor. Enguany es vol posar l’èmfasi en la igualtat entre els homes i les dones, en un marc més ampli d’igualtat entre les persones, per aquest motiu la cançó que ho reflecteix i que es cantarà al concert és Persones Iguals.

Redacció / Fotos: Arxiu