Les Passions uneixen Olesa de Montserrat, Esparreguera i Abrera

Imprimeix

Visita històrica dels alcaldes a les dues representacions teatrals escenificant la bona entesa entre els dos consistoris municipals

Gest històric d’Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera i Pilar Puimedon, alcaldessa d’Olesa de Montserrat (així com de l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro a Olesa), que no s’havia produït mai abans i que aposta per una política municipalista col·laborativa en qüestions d’interès que poden beneficiar les tres viles veïnes. Al matí, Pilar Puimedon va rebre la visita d’Eduard Rivas així com l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat. A la tarda Puidemon va ser a Esparreguera.

esparreguera3880

Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, deia en arribar al teatre que “els dos municipis podem reivindicar conjuntament les Passions. Les dues fundacions i els dos consistoris, si treballem junts, podrem tenir més força a l’hora de reclamar ajuts, perquè representem una població de més de 40.000 habitants”. D’altra banda, Pilar Puimedon, alcaldessa d’Olesa de Montserrat, manifestava per la seva banda estar “absolutament convençuda que, si no fos per la competència que hi ha entre les dues Passions, de segur que no s’hauria arribat a la professionalitat que tenen ara. La competència esperona a l’hora d’oferir aquests espectacles de màxima qualitat”.

esparreguera38802

Durant la visita a Esparreguera, l’alcalde de la ciutat, Eduard Rivas, i l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, van signar el Llibre d’Honor del teatre de La Passió d’Esparreguera. La visita simbolitzava també la bona entesa que hi ha hagut entre les dues alcaldies en qüestions com la Fundació per a la Inserció Laboral o el Parc Rural de Montserrat.

 

Redacció / Fotos: Ajuntaments Esparreguera i Olesa de Montserrat