Homenatge visual a Blas de Otero a Begues

Imprimeix

El projecte, que compta amb el suport de l’Ajuntament i promogut per les diputacions de Barcelona i Biscaia, està sent desenvolupat pel Centre Experimental de les Arts Vallgrassa

L’Ajuntament de Begues dona suport a un homenatge visual a Blas de otero. En total seran 23 les pintures que reflexionaran al voltant de l’obra escrita pel poeta les que formaran part de l’homenatge visual que aquest proper 5 de maig s’inaugura. La proposta, sota el nom “Me queda la mirada”, ha estat ideada per Jordi Aligué i realitzada a través del Centre Experimental de les Arts Vallgrassa, i ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona i la Diputació Foral de Biscaia.

1053013 1

El primer municipi en el qual es podrà veure aquesta proposta serà Orozko, la població on el poeta passava llargues temporades. Precisament, un dels punts d’interès municipal del projecte és el nexe que s’estableix amb el poble de Biscaia, ja que aquest té unes característiques similars a Begues. Des d’Orozko l’exposició visitarà diferents municipis del País Basc per arribar el 15 de setembre a Vallgrassa, a Begues.

Per tal de completar la rebuda a “Me queda la mirada”, es programen diferents activitats al municipi com seran una conferència a càrrec del president de la Fundación Blas de Otero, Ibon Arbaiza, i una lectura de poemes a càrrec de Font de Poemes.

 

Redacció / Fotos: Arxiu