Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Ràdio Molins de Rei

Imprimeix

Aquesta setmana comença la votació popular per triar el Premi Trajectòria entre tres candidats

Es va presentar una nova edició dels premis que convoca anualment Ràdio Molins de Rei per tal de reconèixer la feina que realitzen els vilatans i les entitats molinenques. A més, també es valora la feina dels col·laboradors de l’emissora amb dos guardons destinats a un locutor/a i a un programa. Els guardonats són els següents:

Premiats:

Premi Valors: Agrupació Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda

Premi Innovació: Scutum, empresa que fabrica motos elèctriques

Premi Cultura: Eva Moreno, Mestre en Gai Saber

Premi Impuls: cooperativa de neteja COLIM

D’altra banda, els candidats al premi Trajectòria (el guanyador/a es tria per votació popular):

Manel Cordero, expresident del Foment, exmembre dels Dracs

Ernestina Conde, mestra jubilada

Josep Maria Fisa, fundador de Solidança i exrector de la vila

Les votacions es faran a partir del 9 d’abril, a través del web www.premisradiomolinsderei.cat i per telèfon trucant, de dilluns a divendres, de 9-14h, al 93 668 61 61.

Reconeixements

El jurat ha decidit atorgar el premi comunicació “Miquel Armengol”, Rosa Badia, periodista de SER Catalunya, conductora del magazín “Tot és comèdia” i responsable, des de fa gairebé 40 anys, del programa “Cap nen sense joguina”, una marató radiofònica de 20 hores, on se subhasten objectes de famosos de Ràdio Barcelona, per donar als infants el dia de Reis.

Rosa Badia 300

Aquest any el premi Micròfon és per a Margarida Casadesús, veterana conductora dels programes La Veu i El Concert, que col·labora a la ràdio des de fa gairebé 30 anys i el premi Ràdio al programa Ready to Play dedicat al mons dels videojocs, jocs de taula i al món del cinema i la televisió, conduït per Xavi Solé, Anna Fernández, Jordi Fernández, Rafael Pérez i Vicenç Sanz.

La Gala d'entrega serà el proper divendres, 20 d’abril, a les 20'30h a La Peni, amb entrada lliure.

Redacció / Fotos: Arxiu