"Plors de cocodril", de La Pera Llimonera, nominat als Premis Max

Imprimeix

L’espectacle de la companya de Sant Feliu de Llobregat obta al guardo en la categoria de millor espectacle per a públic infantil

L'espectacle de la companyia santfeliuenca La Pera Llimonera 'Plors de cocodril' és un dels nominats a la vint-i-unena edició dels Premis Max de teatre en la categoria de millor espectacle per a públic infantil. És la primera vegada que aquesta companyia rep una nominació en aquests guardons.

plors de cocodril 03A

Els Premis Max organitzats des de 1998 per a la Fundació SGAE, premien als professionals del teatre i de la dansa d'Espanya. Dels 395 espectacles inscrits, tres jurats territorials n'han triat un total de 88 espectacles. 'Plors de cocodril' és un dels 16 espectacles nominats en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar.

plors de cocodril 03 1

Fase de selecció

Després de la primera fase de selecció, un tribunal format pels tres presidents dels jurats territorials, quatre personalitats de les Arts Escèniques i un membre del comitè organitzador, serà l'encarregat de decidir els finalistes de les 19 categories que concursen a la 21a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques. Els guanyadors són triats pels seus propis companys mitjançant un procés de dues rondes de votacions secretes, La gala de lliurament dels premis que cada any es fa a una ciutat diferent serà el 18 de juny.

Votació popular

Com a novetat, aquest any s'estrena una categoria popular, on el públic serà l'encarregat de votar al guanyador. L'organització ha desenvolupat una aplicació mòbil i online #VotaMax, que permetrà als aficionats del teatre puntuar d'1 a 5, cadascun dels 88 espectacles candidats en les categories de teatre, dansa, musical o líric, de carrer, revelació i per a públic infantil, juvenil o familiar. El termini de votació ja està obert i romandrà vigent fins al proper 29 de maig.

Redacció / Fotos: Arxiu