Sant Feliu rep dos premis per la seva implantació de l'administració digital

Imprimeix

L'acte de lliurament es va celebrar el 21 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha estat guardonat amb el primer premi en els Reconeixements d'Administració electrònica a nivell de Catalunya, i també el primer premi en la categoria de municipis d'entre 20.000 i 50.000 habitants. Aquestes distincions, atorgades pel Consorci de l’Administració Electrònica de Catalunya (AOC), es lliuren a diverses administracions públiques que destaquen en la implantació de l'Administració digital en les seves organitzacions.

a8b83522 41b3 4219 b649 fd1595969789

L'acte de lliurament es va celebrar el 21 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc del Congrés de Govern Digital Local, i va comptar amb la presència en representació de l'Ajuntament del regidor Manuel Leiva. Els Reconeixements d'Administració Electrònica de l’AOC s'atorguen en base a uns indicadors que ofereix el mateix Consorci, i que analitza els webs dels ens locals i l'ús dels serveis que aquest ofereix. Pel que fa al guardó en la categoria de municipi d'entre 20.000 i 50.000 habitants, el municipi baixllobregatí comparteix el primer premi de manera conjunta amb l'Ajuntament de Terrassa.

Encara en l'àmbit de l'administració electrònica, cal destacar la bona posició assolida per l'Ajuntament en un rànquing sobre Open Data publicat aquesta setmana. L'organització apareix el número 16 de l’Open Data Ranking, que avalua les iniciatives sobre dades obertes en base a indicadors tant destacables en l'Ajuntament santfeliuenc com la participació o la informació.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat