S’estrena l’exposició Colors, a Can Castells de Sant Boi

Imprimeix

És una mostra realitzada pels nens i nenes de la ciutat acompanyada de peces de creadors contemporanis i artistes locals

 

Des de fa ja una setmana s’exposa a Can Castells Centre d'Art la mostra Colors, que recull obres realitzades pels nens i les nenes de la ciutat al costat de peces de creadors contemporanis i artistes locals, tot proposant un interessant diàleg intergeneracional. Artistes i infants han fet seus els racons de Can Castells i es diverteixen mirant, olorant i degustant els colors. A la mostra, que es podrà veure fins al juliol, s'hi afegiran activitats paral·leles.

ccca colors

En aquesta experiència que parla de colors des de les emocions, la ciència, la sociologia i l'art, els nens i les nenes de les escoles Gaudí, Amat Verdú, Rafael Casanova i Casablanca i altres que han col·laborat des del centre d'art s'han preguntat què són els colors. Ho han fet a través de la plàstica i altres disciplines artístiques. Amb l'ajuda de les noves tecnologies, han treballat "gifts" i han editat vídeos.

Els treballs dels nens i les nenes s'acompanyen de peces destacades d'artistes i creadors locals i de fora: Guinovart, Guillermo Mora, Javier Mariscal, Brosmind, Albert Llobet, Humberto Ruíz o Ka Fou en són alguns. El comissari de la mostra és l'il·lustrador i dissenyador santboià Ivan Bravo.

Fins al juliol, instal·lacions interactives, jocs didàctics i altres activitats gratuïtes s'han dissenyat "ad hoc" per a aquesta ocasió, com una xerrada teatralitzada de Mariscal (16 de juny) o un taller per aprendre a fer colors com a l'edat mitjana (21 d'abril).

El CCCA treballa projectes per fomentar la participació, la inclusió i el treball comunitari amb molts col·lectius de la ciutat. Colors és un projecte pilot que va en aquesta línia i obre un espai adreçat als més petits amb propostes didàctiques i divertides.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat