La Llegenda de Sant Jordi a Esplugues s’omplirà de música, dansa i teatre

Imprimeix

L’Esbart Vila d’Esplugues ja prepara la dissetena edició d’aquest espectacle que tindrà lloc el 28 d’abril amb moltes novetats

El proper dissabte 28 d'abril tindrà lloc una nova edició d'uns dels actes culturals més esperats a Esplugues de Llobregat, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva dissetena edició. L'acte tindrà lloc a les 20'30h al Parc Pou d'En Fèlix. Tal com en les edicions anteriors les veus dels personatges seran en directe, fet que comporta un esforç afegit a tots els actors i dansaires que hi participen. A més, hi tornarà a haver música també en directe.

Moltes novetats

Hi haurà un nou guió, amb noves escenes i coreografies, millores i novetats tècniques, amb participacions externes que contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran l'escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues, seran els grups convidats a l'espectacle de Sant Jordi. També hi haurà novetats en l'escenografia, atrezzo i en el vestuari.

STJ PROMO 3

La llegenda es presenta amb un inici d'història espectacular però tenebrós. El Mal amenaça un tranquil reialme, en el que hi viu la Princesa, una jove i bella donzella, que també té problemes familiars. Tota la cort, servents,ballarines i altres, estaran al seu voltant.

“L'espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d'un any per l'altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l'entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d'oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l'activitat quotidiana de l'esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l'any”, expliquen des de l’entitat organitzadora.

A més, l’espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.

STJ PROMO 1

Segons Sergi Castro, creador i director de l'espectacle, serà "un viatge entre la foscor i la llum... ple d'entrebancs, problemes i adversitats que desenbocaran en un final inesperat i mai vist fins ara, i presentarà un retrat ben detallat dels diversos personatges i dels seus caràcters, amb els que tothom es pot identificar."

L'espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la pista coberta Conxita Udina del mateix parc on es pot representar amb total normalitat.

Redacció / Fotos: Esbart Vila d’Esplugues