Sant Joan Despí, punt de partida del Festival Zero

Imprimeix

Una programació d'espectacles que tenen com a eix comú la proximitat física amb el públic i l'aposta per propostes no convencionals

Sant Joan Despí ha estat el municipi escollir per l’estrena del nou Festival Zero, una programació d'espectacles que tenen com a eix comú la proximitat física amb el públic i l'aposta per propostes no convencionals. La programació del festival inclou tres espectacles de teatre i dansa que es representaran els dies 16 i 17 de febrer al Teatre Mercè Rodoreda.

La primera representació del Festival Zero tindrà lloc el 16 de febrer amb el muntatge AKA (Also Known As), de la Sala Flyhard. El 17 de febrer, la companyia Moveo representarà l'espectacle de dansa Conseqüències. La darrera proposta del Festival Zero serà Mi Gran Obra, de David Espinosa, el 17 de febrer.

espinjosac cuSwXJ8Ua8yH pd

Impulsat per Teatres en Xarxa, el Festival Zero neix amb la voluntat d'acostar als equipaments escènics d'aquesta agrupació una programació amb propostes arriscades que busquen eliminar la distància entre públic i artista, per dialogar, per interactuar, per viure experiències gairebé immersives. Els espectacles del Festival Zero són d'aforament reduït per ser viscuts des d'espais diferents del pati de butaques. El nom del festival, Zero, evoca la voluntat de superar la barrera entre intèrprets i espectadors, i també la intenció de perseguir un públic nou, no assidu a les propostes teatrals.

Redacció / Fotos: Arxiu