El pratenc Alfred Garcia cantarà al Festival d’Eurovisió 2018

Imprimeix

El músic actuarà amb la seva companya Amaia, del programa Operación Triunfo, el 12 de maig a Lisboa

L'Alfred Garcia, el jove pratenc que està participant en el programa Operación Triunfo de Televisión Española, ha estat escollit pel públic per representar la televisió pública estatal al concurs Eurovisió, que se celebrarà enguany a Lisboa el 12 de maig proper. L'acompanyarà la seva companya de programa Amaia. Tots dos interpretaran el tema Tu canción.

amaia romero y alfred 16060581 9774 1

Trajectòria musical

Alfred Garcia va beure des de ben petit les influències musicals de la seva família. Amb arrels cubanes, rumberes i rockeres, és hereu dels Blue Streak i Rumba Brava, on cantaven els seus tiets. Més tard va començar la seva formació musical amb la Unió Filharmònica del Prat. Allà va tocar el trombó mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics.

Paral·lelament, l’Alfred ha estat molt vinculat al projecte cultural de La Capsa, mostrant interès per tot allò que bullia al món musical. Ha participat en projectes com clip musial #Almeuritme, les maratons musicals del Meló_dia, el projecte Cocoon, i en altres iniciatives musicals de la ciutat com el Festival Altraveu, La Música contra el Hambre o els concerts solidaris contra el Càncer. També va formar part del Combo Tito Juane, una xaranga que va animar diverses festes populars del Prat, com el Correquintos o el Correllengua.

alfred garcia ot2017 lavoz

La final, al cinema Capri

El dilluns 5 de febrer tots els seguidors i seguidores del músic i cantant pratenc podran seguir en directe l’emissió de la final d’Operación Triunfo al cinema Capri. Aquest ha estat l’escenari triat per la família de l’Alfred, La Capsa i el Servei de Cultura de l'Ajuntament per gaudir en companyia de la gala final del concurs.

L’Alfred s’ha convertit en un dels participants més estimats del públic i la crítica ha reconegut el seu talent musical. Després de setmanes de treball arriba a la final del programa, que tindrà un format especial. Dels cinc finalistes, dos d’ells quedaran eliminats en la primera ronda, i només restaran tres que passaran a la finalíssima. El sistema de vot serà de pagament per sms o trucada. Al final de la gala, sabrem si l’Alfred és el guanyador d’Operación Triunfo.

Redacció / Fotos: TVE