“Los desheredados” guanya el Premi Gaudí al Millor Curtmetratge

Imprimeix
La pratenca Laura Ferrés va recollir el guardó en un acte que es va celebrar a l’Auditori del Fòrum CCIB

El curtmetratge “Los desheredados”, amb guió i direcció de la pratenca Laura Ferrés i producció d’Inicia Films, va guanyar el Premi Gaudí al Millor Curtmetratge. La gala de la desena edició va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum CCIB i va estar dirigida per segon any per l’actor Lluís Danés. “Los desheredados” va haver de competir amb “Cunetas, “La inútil” i “les bones nenes”. “Tots els premis em fan molta il·usió, però aquest més perquè és a casa, i és gràcies als vots de molts professionals” va dir Laura Ferrés.

Captura de pantalla 2018 01 29 a las 08.39.07

Aquest film és un retrat del pare de la directora, que s’enfronta a la fi del negoci familiar. Pere Ferrés té 53 anys i està a càrrec d’una empresa d’autocars. La manca d’ingressos l’obliga a realitzar comiats de solter en els quals els clients solen destrossar el vehicle, però no està disposat a perdre la seva dignitat.

0001005370

El curt, que es va rodar al Prat de Llobregat gairebé en la seva totalitat, arribava a la gala dels Premis Gaudí amb l’aval de diversos premis entre els quals destaca el Premi Découverte Leica Cine, principal guardó de la categoria de curtmetratges del Festival de Cannes.

Redacció / Fotos: Premis Gaudí-Arxiu