Tot a punt per a la mostra d'art urbà "12+1" de Sant Feliu

Imprimeix

L'artista Irene Valiente serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la tercera edició

Aquest dissabte comença a Sant Feliu de Llobregat una nova edició d'art urbà del “12+1”, amb l’organització de l'associació Kaligrafics. Un esdeveniment que es durà a terme al mur del carrer Montserrat, al costat dels dos ponts. L'artista Irene Valiente serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la tercera edició que destaca per la paritat dels participants seleccionats: dues parelles mixtes, quatre dones i un col·lectiu femení dins dels 12 finalistes.

art urba 1

La proposta 12+1 es consolida un any més i guanya en nombre de participants, gairebé 100 artistes, alguns estrangers, es van presentar per intervenir en el mural de Sant Feliu de Llobregat. Els murals seleccionats s'organitzen en categories per estil: il·lustració, graffiti, abstracció, disseny, realisme i altres. Els artistes i col·lectius finalment seleccionats són: Anna i Miquel, Pouvelle Studio, Paula Calavera, Nul, Valent Creations, Elara Elvira, Tayone, Victor Solanes, Alberto Montes, Kazzius, El Rughi i el col·lectiu Feminí: The Hatelovers.

12+1 és una proposta de l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorn Urbà a Sant Feliu de Llobregat: 12 artistes, 12 mesos, 1 mur de 10m x 3m, una intervenció artística cada mes i una exposició en acabar l'any, amb una obra única creada per cada artista. La proposta crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes.

art urba 3

Exposició

A més, Kaligrafics presenta el proper dijous 18 de gener, a les 20 h, l'exposició "12+1" al Palau Falguera i es podrà veure fins al 4 de febrer. La mostra d'art urbà és un recull de les obres que els artistes participants en la segona edició van pintar al mur del carrer Verge de Montserrat, entre els mesos del 2016-2017. A més, a l'exposició es podran veure de dos a tres obres anteriors dels artistes.

 

Redacció / Fotos: Arxiu