La Mostra VOC d’audiovisual en català arriba al Baix Llobregat

Imprimeix

Es podrà veure a Sant Feliu, Sant Just Desvern, Molins de Rei i Esplugues de Llobregat

La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural, arriba a la nostra comarca on es donarà a conèixer el talent audiovisual català en uns guardons oberts al públic a través d’un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat.

En total s’han presentat 342 obres, de les quals, 331 curtmetratges i 11 de nous formats. D’aquestes propostes, 9 curtmetratges i 3 websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentades, formen part de la selecció final que podrà veure’s a 31 ubicacions diferents —cinemes, teatres, ateneus, etc.— en una única sessió de dues parts, la primera d'una hora i mitja i la segona d'una hora, amb un petit descans al mig. El resultat dels premis es donarà a conèixer dijous 1 de desembre en una festa a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

La Mostra VOC tindrà lloc a 31 espais diferents de 27 del territori. Al Baix Llobregat es podrà veure a Sant Feliu de Llobregat (23 de novembre, CineBaix, 19.30h), Esplugues de Llobregat (25 de novembre, edifici Cadí, 18h), Molins de Rei (25 de novembre, Joventut Catòlica-La Peni, 18h) i Sant Just Desvern (25 de novembre, Ateneu, 18h).

El projecte VOC, premis i mostra d’audiovisuals en català, impulsat per Òmnium Cultural, té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l’audiovisual i el cinema català, fomentant el coneixement de l’oferta en aquest idioma, ja sigui en versió original, subtitulada o doblada.

Redacció / Foto: VOC