El dibuix de la pratenca Carla Verdejo, imatge de l’ACPVC

Imprimeix

L'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya ja s'ha engegat la campanya de difusió per buscar la imatge que representi la Coordinadora en la temporada 2018-2019

El dibuix presentat per l'alumna de l'Escola Nostra Senyora del Mar d'El Prat de Llobregat, Carla Verdejo, ha estat la imatge que la Junta de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC) ha triat per tal que representi a l'entitat en tots els suports durant la temporada 2017-2018 que tot just comença.

El concurs per triar la imatge es posa en marxa durant la temporada anterior, en aquest cas en la quarta edició del concurs, on es van presentar 572 dibuixos. La Coordinadora tria sis dibuixos segons 2 categories: A per a nens i nens de 1r a 3r de primària, i B per a nens i nenes de 4t a 6è. Tot i que el dibuix de Carla Verdejo va obtenir el 3r premi en la categoria B, ha imatge triada per la Coordinadora. 

Ja s'ha engegat la campanya de difusió per buscar la imatge que representi la Coordinadora en la temporada 2018-2019. Serà la cinquena edició del Concurs Infantil de Nadal per a nens entre entre 6 i 12 anys.

Redacció / Foto: ACPVC