S’obre la convocatòria del II Concurs de Cant Josep Palet de Martorell

Imprimeix

A l’edició d’enguany s’ha incrementat el nombre de premis, els dies de competició i un nou jurat per a cada una de les fases

L’Ajuntament de Martorell i Joventuts Musicals de Martorell han obert la convocatòria per la segona edició del Concurs de Can Josep Palet, que se celebrarà els dies 8, 9, 10 i 11 de març de 2018 a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural del municipi del Baix Llobregat Nord. Aquesta edició arriba amb diverses novetats, com l’increment del nombre de premis, la creació d’un jurat per a cada una de les fases i l’augment dels dies del concurs.

En l’apartat visual, per segon any consecutiu s’ha comptat amb la dissenyadora gràfica Laura Soriano per a realitzar la imatge del concurs. El cartell d’aquest any descontextualitza una fotografia del tenor Palet, que va vestit de cavaller Des Grieux de l’òpera Manon Lescaut de Giacomo Puccini, i el porta a l’actualitat, tot reivindicant-lo com el fenomen de masses que va ser durant la seva extensa carrera.

participants palet

La preliminar es durà a terme els dies 8, 9 i 10 de març. Per aquesta fase, el jurat el formaran la mezzosoprano Anna Tobella, el crític musical Jordi Maddaleno i Aleix Palau. La fase final, que serà el dia 11 de març, comptarà amb un jurat presidit per Christina Scheppelman, directora artística del Gran Teatre del Liceu, el contratenor Xavier Sabata, la soprano Marta Mathéu, el tenor Raúl Giménez, el compositor Joan Magrané i el crític musical Roger Alier.

Redacció / Fotos: Arxiu