Maria del Mar Bonet, cap de cartell del Festival de Músiques Amadeu Vives

Imprimeix

El certamen de Collbató també comptarà amb El Cor País Meu i el concert-homenatge a càrrec de la soprano Anna Niebla i el pianista Juan Jurado

El II Festival de Músiques Amadeu Vives, que tindrà lloc a Collbató, del 17 al 19 de novembre, presentarà, com a cap de cartell, Maria del Mar Bonet, que oferirà un concert de celebració dels seus 50 anys sobre els escenaris el dissabte 18, a les 22 hores, al Casinet de Collbató. El programa d'aquesta segona edició del festival es completa amb propostes artístiques el divendres 17 i el diumenge 19 de novembre, totes elles amb entrada gratuïta, excepte el concert de Maria del Mar Bonet, on es demanarà una aportació d'1 euro per a La Marató de TV3.

Programació

Divendres, a les 17 hores, els alumnes de 4t de Primària de l'Escola La Salut oferiran la cantata "El retorn de l'Amadeu", dedicada a l'insigne músic collbatoní a qui es ret homenatge amb aquest festival. Dues hores després, a les 19 hores, al Casal de Cultura tindrà lloc la inauguració oficial del festival, amb la conferència "Amadeu Vives (1871-1932): l'home, el músic, el polític, el pensador, l'emprenedor... ", de la mà de la historiadora Assumpta Muset. A la inauguració també es lliuraran els premis del certamen de relats curts Amadeu Vives.A les 22 hores, el Cor País Meu oferirà l'espectacle "Exili, cançons en escena", amb paraules i cants que evoquen els sentiments d'aquells que van marxar i la lluita d'aquells que van resistir.

CPM Ulisses Salt

mariadelmarbonet 2

Dissabte, la cantant i compositora Maria del Mar Bonet presentarà el seu espectacle de celebració de 50 anys als escenaris en format de duet amb el músic Borja Penalba, a la guitarra i segones veus. L'actuació tindrà lloc al Casinet, a les 22 hores.

Diumenge a les 18 hores se celebrarà el concert-homenatge a Amadeu Vives a l'església de Sant Corneli, amb la soprano Anna Niebla i el pianista Juan Jurado. L'actuació constarà de dues parts. La primera, amb obres d'Eduard Toldrà, Enrique Granados i Frederic Mompou, i la segona, dedicada íntegrament a creacions d'Amadeu Vives.

Redacció / Fotos: Arxiu