Presentació del Tast d'Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa

Imprimeix

S’han triat deu companyies de les 62 propostes que s’han rebut en l’edició d’enguany que se celebrarà a Sant Feliu

El proper dimecres 8 de novembre a les 17.30 h es presenta als jardins del Palau Falguera el 6è Tast d'Espectacles Familiars de la Fundació Xarxa, que tindrà lloc el proper 18 de novembre a Sant Feliu. Enguany s'han rebut 62 propostes i d'elles s'han triat finalment 10 companyies: Teia Moner, El dit al nas, El Cau de l'Unicorn, Cia. Sabanni, Els contes de la Carla, Miscel·lània Teatre, El replà produccions, JAM, Circ Xic i La roda produccions. 

tast

Novetats

El 6è Tast d'Espectacles Familiars tindrà lloc el 18 de novembre a diversos espais del centre de la ciutat. Enguany incorpora com a novetat una gala de màgia, obres de microteatre i una sessió de converses breus entre programadors i companyies.

A la presentació s'explicarà en detall el programa d'espectacles i activitats paral·leles previstes en aquesta edició. L'acte comptarà amb la participació del Circ Xic, una de les companyies que participaran al Tast, així com de Ton Muntané i Dani Tomàs, que encetaran la presentació amb una mostra de l'espectacle que es podrà veure durant el Tast d'Espectacles Familiars. Hi assistiran també Lourdes Borrell, alcaldessa accidental; Manel Martínez, regidor de Cultura; Isabel Arias, presidenta de la Fundació Xarxa, i Joan Lorenzo, cap d'Àrea d'espectacles de Fundació Xarxa.  

 Redacció / Foto: Arxiu