Torna la Setmana de la Ciència a Sant Joan Despí

Imprimeix

Se celebrarà del 6 al 12 de novembre on es faran activitats per a tots els cicles educatius així com per a la ciutadania 

La ciència torna a Sant Joan Despí del 6 al 12 de novembre. Serà la tercera edició de la Setmana de la Ciència on se celebraran diverses activitats obertes a la població, però, sobretot, dedicades a l’aprenentatge i l’experimentació dels estudiants.

Aquest any, tots els cicles educatius (incloses les escoles bressol) faran activitats adaptades per descobrir com n’és d’important el coneixement científic. Totes les actuacions giraran al voltant de les branques més habituals en què es divideix la ciència: biologia, ciències de la Terra, matemàtiques, física, química i robòtica. Així, es faran activitats com una gimcana de matemàtiques, i aquest any, com a novetat, una de química; iniciació a la robòtica; un espectacle sobre la ciència divertida a càrrec de Clowntifics, etc. Tots els centres educatius des de les escoles bressol als instituts, s’han sumat a la Setmana de la Ciència.

ciencia robotica web

Però no només els escolars se submergiran en la ciència, sinó que l’Ajuntament també ha preparat un munt de propostes obertes a la participació de tothom. Xerrades sobre les emocions o l’Univers; una marató d’escacs o tallers de robòtica..., entre moltes altres propostes.

 Redacció / Foto: Arxiu