Demà comença la 33a Mostra del Còmic de Cornellà de Llobregat

Imprimeix

Divendres tindrà lloc el lliurament de premis dels guanyadors de les vuit categories diferents

Cornellà de Llobregat es converteix, en el mes de novembre, en el punt de referència del món del còmic. Se celebra la 33a Mostra del Còmic del 2 al 30 de novembre. Així ho anuncia el cartell realitzat enguany per l’autor local Guille de las Heras. La ciutat baixllobregatina s’omple d’historietes a través d’exposicions, tallers, xerrades i lectures a espais molt diversos com ara centres cívics, equipaments juvenils, centres educatius, comerços o biblioteques. L’objectiu és promoure aquesta activitat artística i donar oportunitats al jovent que es vol dedicar a aquest món.

una imatge ledicio precedent mostra del comic cornella 1343228829109

D'aquesta manera, comença a la ciutat un mes dedicat al món de les vinyetes, a la imaginació i a la cultura, amb les darreres novetats i la participació de destacats autors i editorials del món del còmic. Hi ha previst exposicions de l’autora local Sonia Berenguer, d’alumnat de l’Escola Joso, del Colectivo de Autoras, l’exposició central del Kap, reproduccions d’originals de Miguelanxo Prado amb la seva obra Ardalén, del Centenari de Will Eisner, de personatges com Tintín i l’Ot el bruixot, d’il·lustradors relacionats amb el futbol i una xerrada de Meritxell Bosch.

Divendres 3 de novembre tindrà lloc el lliurament de premis dels guanyadors de les vuit categories diferents del 33è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", al Castell, on també es farà entrega del 24è Premi Ivà a la dibuixant madrilenya Ana Miralles. Tanmateix, s'inaugurarà la mostra dels treballs participants al concurs.

Redacció / Fotos: Arxiu