Begues serà demà la capital castellera del Baix Llobregat

Imprimeix

L'escola Sant Cristòfor acollirà la 23a Trobada Castellera de la comarca amb la participació d'una desena de colles

Tot a punt perquè Begues es converteixi demà 1 de novembre en la capital castellera del Baix Llobregat. Una desena de colles castelleres celebraran a l’escola Sant Cristòfor la vint-i-tresena trobada Castellera de la comarca, a partir de les dotze del migdia. Una tradició que ha arribat a aplegar fins a tretze entitats però que aquest any ha vist reduïda la seva participació per culpa d’altres cites castelleres.

encantats

Des de la colla organitzadora, els Encantats de Begues, han explicat que les entitats participants es dividiran en tres grups, de forma que sempre es construiran tres castells simultanis. Per a la colla beguetana, l’organització de la jornada és un repte forjat en l’experiència de les jornades castelleres de les darreres festes majors del municipi.

Les colles participants seran els Encantats de Begues, els Castellder sde Gavà, els Castellers del Prat de Llobregat, la Colla Jove de l’Hospitalet, els Castellers de Castelldefels, els Cargolins d’Esplugues de Llobregat, els Matossers de Molins de Rei, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Castellers de l’Adroc i els Castellers de Sant Feliu de Llobregat.

 

Redacció / Fotos: Arxiu