'El Més Petit de Tots' torna a l'Atrium de Viladecans

Imprimeix

El festival internacional d'arts escèniques dedicat a nens entre els 0 i 5 anys, aposta per oferir al públic una nova mirada amb els espectacles Little Night i Concertos para Bebés

Entre l’11 i el 26 de novembre tindrà lloc la tretzena edició d'El Més Petit de Tots, el festival d'arts escèniques dedicat a nens entre els 0 i 5 anys. Un any més, el festival s'estén per tot el territori i entre les 11 ciutats i 14 teatres hi serà Viladecans, mostrant els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d'edat. La directora del Festival, Eulàlia Ribera, reivindica que "el festival és un espai per acompanyar els nens a desenvolupar l'esperit crític i el sentit comú. És un àmbit de llibertat de pensament. I això ens porta a aquesta nova mirada que busquem, aquesta altra manera de viure."

Concertos para Bebes Gil de Lemos

El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic, que programa peces que difícilment es poden veure a cartelleres teatrals convencionals, on els espectacles per als més petits de la casa no sempre hi tenen cabuda. Aposta per espectacles de gran qualitat creats i pensats per als més petits, però que emocionen a tots els públics, amb una durada i una concepció de l'espai diferents, aforaments reduïts i on tot es viu molt intensament. Durant el festival els nens podran gaudir dels diferents llenguatges de les arts escèniques com la música, el teatre, la dansa, l'audiovisual, el circ I, sobretot, el joc.

Little Night

Una experiència interactiva única per als més petits. Un terra pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història. Little Night juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista. Imatges suggeridores que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d'adults i nens.

Liitle 1

Concert per a nadons 

Ens ofereix un programa que viatja entre temes dels compositors com Henry Purcell, G. F. Telemann, François Couperin i Johann Kuhnau. I ens porta a la música dels Naragonia, el duet que ofereix la música de ball més preciosa per escoltar.

Concerto para bebes Marta Vidanes 4

 

Redacció / Fotos: Arxiu