Begues acollirà una nova edició de Poesia als parcs

Imprimeix

Aquest diumenge la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, i la cantautora Montse Castellà oferiran un recital al Centre Cívic El Roure

“Poesia i música: joc de veus”, és el nom amb el qual es presenta a Begues aquest diumenge 29 a partir de les 12 h al Centre Cívic El Roure de novembre una nova edició del programa Poesia als parcs. Aquesta iniciativa de la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament portarà en aquesta ocasió al municipi a la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, acompanyada per la cantautora Montse Castellà. Durant el recital es podran escoltar els versos de diversos autors contemporanis catalans en la veu de Borràs amb la música de Castellà.

litterarum 4 ok

El cicle Poesia als parcs, Lletres i Paisatges és una iniciativa que s’emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. En la seva dotzena edició es duran a terme sis recitals gratuïts en espais protegits, que formen part del programa. El recital que tindrà lloc a Begues serà el corresponent al parc del Garraf.

Tots els recitals que formen part d’aquesta iniciativa són enregistrats i posteriorment poden ser vistos a través del canal a Youtube youtube.com/poesiaalsparcs.

Redacció / Fotos: Arxiu