Els Pessebres Vivents de Catalunya posen en marxa el 5è Concurs de Dibuix

Imprimeix

Participaran els que se celebren al Baix Llobregat i l'objectiu d'arribar a més de 700 nens d'arreu del territori 

 

L'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC), entre els quals es troben els de Sant Feliu de Llobregat i Viladecans, posa en marxa la cinquena edició del Concurs Infantil de Nadal per a nens entre 6 i 12 anys. Els dibuixos originals s'han d'enviar abans del 20 de desembre d'enguany.

El concurs té dues categories i tres premis per a cadascuna d'elles (A, per a nens i nenes de 1r a 3r de Primària; i B, de 4t a 6è de Primària).  El concurs està organitzat per l'ACPVC, entitat que engloba 42 associacions de pessebres vivents de Catalunya, que s'ha posat com a objectiu arribar als 700 dibuixos per a la campanya 2017-2018. El veredicte es farà públic el 28 de gener de 2018, data en què la Coordinadora podria convertir algun dels sis dibuixos premiats en la imatge de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya per a la propera temporada.

El Concurs de Dibuix s'ha convertit en l'engegada oficial del moviment nadalenc d'aquesta entitat i, tot i que moltes de les entitats membres de la Coordinadora han començat a assajar i escenificar la propera campanya de pessebres, aquesta iniciativa constitueix el tret de sortida. 

 Redacció / Foto: Arxiu