Més cinema infantil en català amb el programa CINC

Imprimeix

Hi ha previst més de 300 sessions en cinquanta localitats entre les quals es troben Castelldefels, Begues i Sant Andreu de la Barca

El cinema infantil en català arriba aquesta tardor a 48 localitats de Catalunya (Begues, Castelldefels, i Sant Andreu de la Barca) i 2 de la Franja de la mà del CINC, programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diverses institucions, entitats i cinemes. La iniciativa té per objectiu potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

En el marc del programa CINC, s’han programat per als propers mesos més de 300 sessions de cinema infantil en català. Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, comencen les projeccions.

El CINC és una iniciativa consolidada, que l’any passat va portar més de 60.000 espectadors a les sales. En aquesta edició de tardor es projectaran 41 films diferents que inclouen títols com Cars 3, Gru 3, El meu dolent preferit, Els Barrufets, El poble amagat, El nadó en cap, Capità Calçotets, Ballerina, Emoji, Tadeu Jones 2, El secret del rei Mides, Blinky Bill, El coala, La vida d’en Carbassó, Neu i Els arbres màgics, entre d’altres.

 

Redacció / Foto: Arxiu