×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 629

Una firma del Prat porta una font al museu de l’aigua de Tòquio

Imprimeix
L'empresa Canaletes hi aporta un model que destaca per un disseny innovador i una gran durabilitat

L’empresa amb seu al Prat de Llobregat Canaletas és present al 'Mineral water Museum' de Tòquio, primer museu relacionat amb l'aigua del Japó.

La firma de fabricació de fonts d'aigua aporta la seva font Sèrie 7 M-77 a la selecció del nou museu nipó.

Es tracta d'un model fabricat en acer inoxidable que es caracteritza pel seu elegant disseny i gran durabilitat.

"La societat japonesa, després del terrible terratrèmol del passat mes de març ha pres consciència de la importància que té l'aigua per a la nostra supervivència", ha explicat Jun Mayada, responsable del 'Mineral water Museum' de Tòquio.

"És bàsic tenir les eines apropiades per poder educar i sensibilitzar sobre aquesta causa a la societat en general i als nens en particular", ha afegit.

El museu, que ja està obert al públic, és el primer dedicat a l'aigua en tot Japó i ocupa una superfície d'aproximadament 1.000 metres quadrats.

Dins aquest espai, el 'Mineral water Museum' exhibirà fonts i articles relacionats amb l'aigua mineral de més de 30 països de tot el món.

Disseny únic

"Hem volgut comptar amb una font de Canaletas pel seu disseny únic i la seva aparença", argumenta Mayada sobre els motius que els van portar a triar-la.

"Per a Canaletas és molt important estar present en tot tipus de fòrums, esdeveniments i institucions que girin al voltant de la importància que té l'aigua", ha comentat, de la seva banda, Jordi Morera, director general de la firma catalana.

Canaletas factura el 30% de les vendes als mercats exteriors. Es tracta d’una empresa d'origen familiar fundada el 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i refredadors d'aigua.

Redacció | Foto: Canaletas